Prins VSI-2.0 для Pajero

Prins VSI-2.0 для Pajero
Prins VSI-2.0 для Pajero

Позашляховик Mitsubishi Pajero за 8 років експлуатації проїхав трохи більше 30 тис. км. Відверто кажучи це дуже невелика цифра, але навіть при таких показниках, власник автомобіля з 3-літровим бензиновим мотором забажав економії. І для цього він вирішив встановити ГБО, адже на сьогоднішній день це оптимальне рішення, яке дає можливість зменшити витрати на паливо більше ніж у 2 рази.

PajeroPrins2.jpg

6 циліндровий мотор Mitsubishi Pajero має систему розподіленого впорскування, тому на нього було встановлено «звичайне» ГБО Prins. Але звичайне лише образно, тому що у порівнянні з іншими системами, це дійсно голландський преміум, який має масу переваг. ЕБК Prins має спеціальний алгоритм роботи, що враховує всі особливості двигуна, а всі компоненти автогазової системи протестовані на ідеальну сумісність ще на стадії проектування та виробництва.

PajeroPrins3.jpg

Завдяки широкому функціоналу та просунутим функціям взаємодії з штатною системою бортової діагностики (OBD) забезпечується оптимальний тандем ГБО та бензинової паливної систем. І це гарантує повне збереження заводських характеристик авто при роботі двигуна на газовому паливі.

PajeroPrins4.jpg

Встановлений газовий резервуар тепер містить близько 48 л пропан-бутану. Цього достатньо як для щоденних поїздок по місту так і для невеликих подорожей. І тепер кожен пройдений на газовому паливі кілометр, обходиться власнику Mitsubishi Pajero майже в 2 рази дешевше.

Монтаж та налаштування ГБО Prins проведено на СТО PROFIGAS.

Повернення до списку


Встановити Prins
Встановити Prins Prins Prins Oval Bars Head Phone