Prins VSI-2.0 на Toyota 4Runner

Prins VSI-2.0 на Toyota 4Runner
Prins VSI-2.0 на Toyota 4Runner

Позашляховик Toyota 4Runner, що приїхав на переобладнання, мав на одометрі трохи більше 8 тис. км. Автомобіль, який експлуатується менше року, має бензиновий мотор об’ємом 4 літри і скоріш за все, саме це наштовхнуло власника на встановлення ГБО, адже щоб зменшити витрати на паливо, це єдине розумне рішення на сьогоднішній день. При невеликому зростанні витрати пального, ціна пропан-бутану більш ніж у 2 рази менша за ціну бензину.

2.jpg

Мотор Toyota 4Runner має систему розподіленого впорскування і тому проблем з його переобладнанням, як правило, не виникає і підібрати можна декілька комплектів. Але власник автомобіля вибрав саме ГБО Prins, тому що у порівнянні з іншими системами, це дійсно голландський преміум, який має масу переваг.

3.jpg

Блок керування автогазовою системою Prins має спеціальний алгоритм роботи, що враховує всі особливості двигуна, а всі компоненти автогазової системи протестовані на ідеальну сумісність виробником. При цьому програмне забезпечення повністю адаптоване для ідеального симбіозу ГБО та штатної паливної системи. Заводська прошивка розроблена спеціально для цього авто і при налаштуванні системи потребує мінімального втручання.

4.jpg

Циліндричний балон, змонтований зліва у багажному відсіку, віднімає трохи корисного простору багажника, але при цьому зберігає близько 50 літрів пропан-бутану, якого достатньо для повсякденної експлуатації і для дальніх вояжів. І тепер кожен пройдений кілометр Toyota 4Runner, обходиться власнику авто майже в 2 рази дешевше.

Монтаж та налаштування ГБО Prins проведено на СТО PROFIGAS.

Повернення до списку


Встановити Prins
Встановити Prins Prins Prins Oval Bars Head Phone